Aktualitások/Tanfolyamok / AKCIÓK

Hímezni tanulok! Autentikus kalocsai hímzés online, kezdőknek.

Kalocsai kézi hímzés, oktatás kezdőknek, egy erre a célra létrehozott Facebook csoportban. A csoportba azok nyernek felvételt, akik ennél az eseménynél érdeklődéssel vagy hozzászólásban, vagy üzenetben jelzik a kihívásban való részvételi szándékukat, megvásárolják a regisztrációt (ez tartalmazza a hímzőkészletet is), a jegyvásárlásnál megadott linken, amely után meghívást kapnak a csoportba.

FONTOS: Olyan érdeklődők jelentkezését várom, akik, most fognak először hímezni, így mindenki egyenlő esélyekkel indul, és együtt tudunk haladni.
A fotón látható mintadarabon fogunk tanulni, melyet postai úton kapnak meg a csoporttagok.

 

Ennek a kezdőcsomagnak és az oktatásnak az ára összesen: 2830 Ft, mely tartalmazza a szükséges hímzőfonal mennyiségét, az előnyomott kézimunkát és a postaköltséget, előre utalás fizetés esetén. Ha valaki utánvétellel kéri, külön értesítést kap a fizetendő összegről. 
Lehetőség van egy csomagba is kérni több darabot, ha valakik összeállnak, egy helyen laknak, ekkor a fizetendő összeg egyénileg kerül meghatározásra.
Az oktatáson nem kell megjelenni adott időpontban, mindenki a saját üteme szerint tud majd haladni. Naponta adom az útmutatást és a követendő, elkészítendő feladatokat videós oktatással.
Cél: szeptember 23-ra saját kezűleg hímzett kisterítő!

Az elkészült munkákkal pályázni lehet egy hímezhető meglepetés ajándékra, melyet a csoportban fogok megmutatni. Ha menet közben kiderül, hogy valaki nem most kezdi a hímzést, a pályázatra nem jelentkezhet.

 
Folyamat:
1.) Jelentkezés a kihívásra: ennél az eseménynél hozzászólásban vagy érdeklődőként. Jelentkezni lehet emailen (info@vmkalocsaihimzes.hu) vagy privát üzenetben, “hímezni tanulok” jeligével. Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 26. 24:00
2.) Visszaigazolást kap a jelentkező: személyes profilról ismerősnek fogom bejelölni, majd az ismeretséget elfogadja.
/Ezen keresztül tudom hozzáadni a Hímezni tanulok! célra kialakított Facebook csoporthoz./
3.) Ismerősök lettünk. Ez után a hímzőcsomag adás-vételével (ez lehet személyes is, ekkor nem kell postaköltséget fizetni), postázással megkapja a kezdőcsomagot.
4.) A jelentkező felvételre kerül a Facebook csoportba, ahol szeptember 3-án kezdődik a Kalocsai hímző iskola! 2018. szeptember 23-ig tart.